Om Richsgården

Bo i cykelafstand til byens mange muligheder

Med en ungdomsbolig i Richsgården bor du grønt og centralt i Frederiksbergs nyeste bydel; Flintholm, hvor nye og gamle bygninger skaber et unikt og varieret boligområde.

Fra Richsgården har du kort afstand til CBS og Professionshøjskolen, og skal der sved på panden, er der blot få kilometer til Grøndal MultiCenters sportsfaciliteter, Flintholms spa og svømmehal samt Fitness World, der ligger som nærmeste nabo.

En kort cykeltur bringer dig til Frederiksbergs travle indkøbs- og shoppinggader, og skal du til Indre By, kommer du nemt omkring med metro, bus og tog, som kører lige rundt om hjørnet.

Om ungdomsboligerne:

De 225 lyse lejeboliger er fordelt på et til to værelser.

Lejlighederne baserer sig på micro living med funktionelle planløsninger, hvor en stor del af ungdomsboligerne indrettes med integreret opbevarings- og soveplads. Alle boliger er designet i ren, nordisk stil med store vinduespartier og har egen altan, fransk altan, privat eller semiprivat terrasse eller lille forhave foran boligerne på stueplan.

I lejlighederne får du:

 • Eget køkken og badeværelse
 • Egen altan, fransk altan, privat/semiprivat terrasse eller egen forhave
 • Adgang til fælles opholdsrum og fælleskøkken fordelt på etagerne
 • Fælles grøn tagterrasse
 • Fælles vaskerum i stueetagen
 • Eget aflåst depotrum
 • YouSee fibernet
 • Elevator i opgangen
 • Cykelparkering i kælderen
 • Mulighed for egen parkeringsplads
 • Udekøkken og grønt gårdmiljø

Som beboer i ungdomsboligerne skal du være mellem 18-35 år. Husdyr er ikke tilladt.

Indflytning 1. februar 2021.

Lejepriser fra: 4.925 kr./md. ekskl. forbrug.

C.F. Richs Vej: Det er Rich’s der drik’s

Som beboer i Richsgården bor du i nyopførte ungdomsboliger i det tidligere industriområde Flintholm, som de seneste 15 år har udviklet sig til Frederiksbergs nyeste bydel.

Området husede i mange år Frederiksbergs gamle gasværk samt en række erhverv, og i 2005 startede arbejdet med at skabe den nye bydel, Flintholm, som i dag byder på moderne ejendomme med plads til både den lille og store familie, singler og studerende. Selve vejen,

C.F. Richs Vej, er opkaldt efter Caspar Frederik Paulus Rich, kendt som C.F. Rich, der producerede den kendte Richs-kaffeerstatning, som blev særligt kendt under fødeknapheden under 2. verdenskrig. Under den tyske besættelse blev kaffeerstatningen brugt til at blande i formalet kaffe for at få kaffen til at ‘strække’ længere.

Grøn arkitektur og forskudte tagterrasser

Richsgårdens arkitektur tager udgangspunkt i det grønne byliv med grønne tagterrasser, små, private forhaver og fælles gård. Richsgården opføres som tre sammenhængende byhuse i 4 -7 etager med inspiration fra den klassiske karrébebyggelse, som kendetegner Frederiksberg. Samspillet mellem teglfacaderne i sandfarvede nuancer og terrassernes forskudte placeringer skaber et varierende udtryk, der skifter alt efter sollys og årstiden.

Ejendommen er udført med materialer i høj kvalitet, og kombinationen af træ, stål, alu og beton giver et rustikt og industrielt look, der spiller godt sammen med områdets historiske arkitektur.

De moderne bygninger i mørke toner bindes flot sammen af de solrige, grønne tage med Mos-Sedum, en særlig slags tagvegetation, som udover at skabe et fint farvespil, hjælper til at opsamle regnvand og bidrager til områdets biodiversitet.

På C.F. Richs Vej mødes fortid og nutid, og her bidrager Richsgårdens industrielle, rå arkitektur til at skabe fornyelse og positiv udvikling i Frederiksbergs nyeste boligområde, Flintholm.

Ejendommen er tegnet af EFFEKT som arkitekter og står færdig i februar 2021.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe direkte til os:

Udlejning hos Heimstaden

Telefon: +45 33 75 10 10
Email: [email protected]

Mandag – torsdag: kl.9:00-16:00
Fredag: kl. 9:00-15:00

Vær opmærksom på, at du ikke kan reservere din bolig her. Du kan reservere din ønskebolig til fremvisninger.

Skriv dig på vores interesseliste

Se også...

Var ungdomsboligerne i Richsgården ikke helt det, du søgte – eller er du bare nysgerrig efter at se mere? Heimstaden tilbyder lejeboliger i hele landet til både små og store familier, singler og studerende. Du kan se ledige lejemål på vores hjemmeside.

Richsgården er en del af Heimstaden. Vi er et af Nordeuropas største ejendomsselskaber, der opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland og Tjekkiet. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige livet gennem boliger med omtanke. Læs mere på heimstaden.dk